A Debreceni Bonsai Club azért alakult hogy összegyűjtse a Debrecenben és a környéken élő bonsai kedvelő embereket. Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll. Az oldal részben általános részben saját blogbejegyzéseket tartalmaz, az oldal témájához kapcsolódóan.

2011. február 25., péntek

Felhívás: Debreceni Bonsaiosok figyelem!

Tegnap megkeresett Debrecen facebook oldala az I ♥ Debrecen (közel 30.000 tag) a következő üzenettel:
"I ♥ Debrecen sziasztok, szívesen csinálnánk egy kis albumot bonsai-okból. Segítenétek? Pár képet küldjetek ide az oldalba képaláírással együtt (milyen fa, hány éves, hogyan kell kezelni stb.) és mi összerakunk egy albumot belőle a többieknek. köszi :)"


Nagyon örültem a megkeresésnek, így több ember válik majd elérhetővé.
valamint, kitűnő lehetőség lenne kicsit jobban megismertetni a Bonsai világát a debreceniekkel.


Neki is álltam a képek keresgélésének. De úgy lenne az igazi ha már helyi Bonsai tartók fáival díszítenénk a debreceni facebook oldalt! Ezért is szeretnék megkérni mindenkit akinek van fája, vagy esetleg ismerőse akinek van bonsai fája szóljon neki, a levélben említett leírással(faj, kor, egy pár szó a fáról, esetleg stílus) küldjön egy pár képet a debonclub@gmail.com e-mail címre. 


Jó lenne ha minél többen küldenétek képeket :) mutatósabb lenne ha mindenki elküldeni a saját fáját /fáit, nem pedig az internetről összevadászott képeket raknánk fel. Ráadásul reális képet kapnánk arról milyen is a helyzet Debrecenben Bonsai ügyben:).


A képeket valószínűleg fel fogom tenni ide is a Blogra hogy itt is gyönyörködhessünk kicsit bennük :)

2 megjegyzés:

Rab István írta...

Szia
Szeretném megkérdezni,hogy hol állítottad be azt,hogy minden emgjegyzésnél kint legyen a "like" lehetőség és a megosztás más webhelyekre?

Kösz a segítséged IStván

Máté írta...

Hello!
Emailban válaszoltam leírtam részletesen:)

Üdv: Máté

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...